Bemutatkozás

Üdvözlöm Önt honlapomon!

Az én hitvallásom az, hogy egy pillanat nem kell, hogy mulandó legyen, mert a pillanat lehet örök! A fotózás van akinek csak hobbi, nekem igazi szenvedély!

Évek óta készítek eseményképeket esküvőkön, rendezvényeken, családi összejöveteleken, de szívesen csinálok beállított fotókat műteremben vagy külső helyszínen gyermekekről, modellekről is.

Hiszek abban, hogy a fényképész szemével olyan dolgok is láthatóvá válnak, ami másoknak láthatatlan.

Fényképeimben benne van a megrendelő igazi személyisége és a fotós kreativitása.

A beállított képek esetében lehetőség van kísérletezésre, a legelőnyösebb arculat kialakítására, de a pillanatképeknél az az egy másodperc - amikor a fényképezőgép elkattan -, az megismételhetetlen!

Kollégáimmal együtt törekszünk arra, hogy a fotózásokon ne csak profi képek készüljenek, hanem a fotóalany jól is érezze magát egy olyan helyzetben, ami igazán csak róla szól.

Manapság már mindenkiről készülhetnek olyan képek, amit az újságokban látunk, ezért csapatunk megfelelő utómunkával igény szerint igazán egyedivé és csodálatossá varázsolja a fotókat.

Bízom abban, hogy az oldalamon megtalálható információk, referenciák meggyőzik Önt arról, hogy érdemes velem felvenni a kapcsolatot, és igényes, kiemelkedő minőségű munkámmal részese lehetek egy álom megvalósulásának!