Családi fotózás

A család a legfontosabb mindenki számára!

Ezt az összetartozást örökítjük meg képeinken, hogy az idő múlásával újra és újra feleleveníthessük a pillanatokat, átélhessük a család nyújtotta biztonság érzését.

A családi fotózás mindig jobban összehozza az embereket, mert egy olyan történik, ami nem megszokott, de mégis fontos mindenki számára.

Az ilyen képek hűen tükrözik az egymás iránt érzett szeretetet, odafigyelést.

Többféle beállítással, kiegészítőkkel, kreatív ötletekkel, a családokkal szorosan együttműködve készítjük el a fotósorozatokat, hogy valóban örök emlékek lehessenek az elkészült képek, és akár több generáción át díszíthessék a fotóalbumokat.

Profi csapatunk a fotózás előtt megbeszéli az egyedi igényeket, hogy milyen jellegű képeket szeretnének a megrendelők, így a fotózás alatt már csak az őszinte, önfeledt pillanatok megörökítése a cél.

Készülhetnek komplett családi képek, gyermekfotók, anya-lánya, anya-fia, apa-fia, apa-lánya fotók, de bármilyen ötletet szívesen veszünk.

A fényképezés alatt mindenki olyan ruhát visel, amit a legjobban szeret és amiben igazán jól érzi magát, de örülünk annak is, amikor a család kicsit „ összeöltözik „ és egyforma karakterű holmit visel mindenki.

Alap csomag:
Kb. 1 óra fotózás, pár beállítással, ilyenkor általában csak a családról közösen készülnek képek, kb. 60 darab, ebből választunk ki 5 képet, amit utómunka után CD lemezen adunk át a nyers képekkel együtt.

Ár: 20.000 Ft.

Közepes csomag:
Kb. 2 óra fotózás, legalább 3-4 beállítással, több ruhában, különböző kiegészítőkkel,családi közös fotózás, valamit fotózás párban is , kb.80-100 darab, ebből választunk ki 10 képet, amit utómunka után CD lemezen adunk át.

Ár: 30.000 Ft

Nagy csomag:
Kb. 2,5-3 óra fotózás, legalább 5-8 beállítással, több ruhában, különböző kiegészítőkkel,családi közös fotózás, valamit fotózás párban is , egyénileg is, kb.100-130 darab, ebből választunk ki 20 képet, amit utómunka után CD lemezen adunk át.

Ár: 35.000 Ft

Amennyiben valaki több képet szeretne, akkor azokon is elvégezzük az utómunkát, és 200 Ft/darab áron rátesszük a lemezre.

CSOMAGOKHOZ VÁLASZTHATÓ TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK


Profi fodrász: 5000 Ft
Profi smink: 5000 Ft
Különböző háttérszínek: 2000 Ft
Extra fotósorozat: 30 kép/ 6000 Ft
További retusált fotók: 1000 Ft/darab       
24 órán belüli utómunka: 5000 Ft  

Az árak tartalmazzák a nem kereskedelmi célú jogdíjakat is.  
Ha rendelni szeretne valamelyik csomagunkból kérem küldjön egy levelet, jelezze nevét, telefonszámát, email címét és mi készséggel visszahívjuk!

UTÓMUNKA


Az elkészült képeken mindenhol beállítjuk a színeket, és ahol szükséges a szín- és tónuskorrekciót is elvégezzük.
Lehetőség van kreatív képmanipulációkra is, ilyenkor a nyers képből például szépia vagy fekete-fehér fotókat készítünk.
Sok lehetőség rejlik a képek utómunkálataiban, mi általában készítünk mindenkinek több különbözőt, így ízlés szerint lehet kiválasztani a hozzánk közelállót.  

RETUSÁLÁS


A magazinok címlapjain babaarcú hölgyek kifogástalan arcbőrrel és csillogó szemekkel mosolyognak ránk.
Mindenki szeretne legalább egyszer hasonlóan visszamosolyogni saját magára a róla készült képeken.
A retusálásnak sok különböző szintje létezik, ezt mindig igény szerint készítjük el.
Az alapretusálás általában a feltűnő bőrhibák eltüntetése, vagy esetleges koszfolt a ruhán kijavítása.
Nem mindegy, hogy a képeken apróbb javításokat kell elvégezni, vagy valaki azt szeretné, hogy például 3 melltartó-méretet növeljünk rajta és 15 kilóval retusáljuk soványabbra.

FOTÓKÖNYV


Az elkészült és kiválasztott képekből készítünk különböző méretű és oldalszámú fotókönyvet.
A fotókönyvet sima, matt, fényes, vagy metál papírra lehet csináltatni, díszíthető feliratokkal, idézetekkel is.
Kedves ajándék lehet bárkinek, például esküvő után a fiatal párnak vagy az örömszülőknek is, de készítettünk már fotókönyvet születésnapra vagy házassági évfordulóra is.

SLIDESHOW

 
Az egyik leglátványosabb módszer a képek bemutatására a slideshow.
A sorozatban megjelenő fotókat látványos effektek kötik össze, zenei aláfestés szól a képek nézegetése közben, így biztos az önfeledt szórakozás és a képek nézegetése közben biztos nem alszik el a rokonság!
Itt a lehetőségek tényleg határtalanok, itt csak a képzeletünk szab határt.
Az elkészült slideshow dvd lemezen adjuk át.