Rólam írták

Név: Marosfalvi Gézáné


Az idén óvodánk úgy döntött, hogy az éves fotózáson ne klasszikus képek készüljenek a gyermekekről, hanem sok szülő kérte a kreatív fotózást. Az interneten találtam Csilla oldalára, és tényleg remek választás volt, hogy ő csinálta a képeket! A gyermekek imádták őt, azóta is sokat emlegetik, és a fotók is csodálatosak a kicsikről. Nagyon jó érzéke van a fotózáshoz és nem mellesleg a gyermekekhez! Köszönjük szépen, jövőre biztosan találkozunk újra!

 

Név: Szinyéri Tímea


Nagyon szuper képek lettek rólunk!!!!!! Nagyon szépen köszönjük!!!!!! Gyönyörűen dolgozol!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat, a lányok még mindig fel vannak dobva! Mindenkinek foglak ajánlani fotózással kapcsolatban!

 

Név: Sashalmi Béla


Évek óta próbáltam párt találni magamnak internetes társkeresőkben. Persze sikertelenül. Egy barátom ajánlotta Csillát, hogy menjek el hozzá, ő majd készít rólam olyan képeket, amiken előnyös oldalamat mutathatom meg. Nem hittem, hogy ez segíthet, de TÉVEDTEM! Csilla olyan fotókat készített, amik tényleg nagyon jók lettek. Ennek köszönhetően sokkal többen kerestek meg a társkeresőn, és már 3 hónapja boldog kapcsolatban élek. Köszönöm a képeket, sokat segítettek! 

 

Név: Ladányi Orsolya


A nyüzsgő hétköznapokban még nem volt alkalmam arra, hogy megírjam, milyen nagy örömöt okozott "kis" családunk közös fotója anyukámnak :)
Köszi a közreműködést, nagy sikere volt!
A "cseeeereeeeeeesznyeeeeeee" azóta naponta felhangzik :)

 

Név: Horváth Zsoltné (Marika)


Csilla évek óta készít fotókat óvodánknak, ezért gondoltam én is írok róla pár gondolatot. A gyermekekkel nem könnyű bánni, de neki ez nagyon könnyen ment. Óriási szíve és lelke van, a képek amiket készít azok meg egyszerűen fantasztikusak. Amióta megismertem már sok helyre ajánlottam, és csak pozitív visszajelzést kaptam róla. A lányomnak idén lesz esküvője, természetes volt, hogy őt kértük fel a fényképezésre, mert tudjuk, hogy benne biztosan nem fogunk csalódni.
Mindent köszönünk az óvoda, a gyermekek és a szülők nevében.

 

Név: Nagy Viktória


Kislányunkról készített Csilla képeket, amik csodálatosak lettek. Hamar megtalálta a közös hangot a gyerekkel, és szinte minden kép jól sikerült. A képek jól tükrözik a lányom egyéniségét, amit külön köszönök. Minden évben fogunk Vivienről készíttetni egy sorozatot Csillával, mert egy csodavilág amit látni a képeken. A nagyszülők elsírták magukat a képektől olyan szépek.
Köszönjük Neked az élményt!

 

Név: Kriszti és Ákos


Aki fotóst keres, az ne keressen tovább! A beállított képek gyönyörűek, a klasszikusoktól a modern képekig. Némelyiknek olyan a hangulata, hogy elképesztő. A buli észre sem lehet Csillát venni, de mégis mindenhol ott van! Köszönjük, és őszinte szívből ajánljuk másoknak is! 

 

Név: Anita és Attila


Nagyon-nagyon szépen köszönjük a fényképezést. Az esküvőnkről készült képek meseszépek lettek, nem is gondoltuk, hogy ilyen lehetséges. Mindenkinek nagyon tetszenek a fotók, a beállítások is eredetiek. Szívesen ajánlunk Téged másoknak is, és további sok sikert 

 

Név: Kovács Patrícia


Nagyon jól éreztem magam a fotózás alatt. Köszönöm, hogy ilyen kiváló minőségben elkészítettétek a portfoliómat, ez nagyon nagy kiugrás lesz a számomra.

 

Név: Anna és Judit


Köszönjük Csillának és persze az egész csapatnak, hogy ilyen csodálatos emléket örökített meg barátságunkról! Ez egy feledhetetlen élmény volt számunkra, ráadásul az időjárás is kedvezett nekünk: soha nem volt még annyira szép az idő, mint a fotózás alkalmával. 
Jó munkát és fotózást Nektek!

 

Név: Györki Sándor


Hosszú ideje terveztem, hogy készíttetek magamról egy ütős portré képet, és nagyon örülök, hogy erre nálatok került sor. Azt hiszem másoknak is ajánlani foglak Téged Csilla, mert a végeredmény, az szenzációs lett!! 

 

Név: Edit és Viktor


Nagyon örülünk, hogy a sok ajánlat közül téged választottunk, mert sem emberileg, sem szakmailag semmi gond nem volt. Az esküvői pillanatokat klasszul elkaptátok, és a beállított képeknél sem kellett feszengenünk, mert az is jó hangulatban telt. A képek magukért beszélnek, örök emlék marad ez a nap! Mégegyszer köszönünk mindent. 

 

Név: Dóri és Zoli


Az esküvői fotós kiválasztása volt a legnehezebb feladat, mert ezeket a képeket fogjuk megmutatni a gyermekeinknek és az unokáinknak. Nagyon jó, hogy Csilla mellett döntöttünk, mert a képek elkészülése után is őt választanánk. A szabadtéri képeknél is rengeteg ötlete volt, és a lagzi alatt is észrevétlenül fényképezte az embereket. Csak ajánlani tudjuk őt és csapatát, aki nem tudja eldönteni ki készítse a képeket Őt válassza. Megéri! 

 

Név: Victoria es András


Nagyon élveztük az esküvőnket, ennél szebb nem is történhet egy emberrel! Először kicsit féltünk, hogy az esküvői fotók mennyire fogják visszaadni a hangulatot, de amikor megláttuk a képeket, hát majdnem elájultunk, annyira gyönyörűek lettek! Biztos vagyok benne, hogy másoknak is fogunk ajánlani, és bármi más nagyobb rendezvény lesz, Csilla téged fogunk hívni, mert a végeredmény, egészen megdöbbentő!